جیمز لین از دانشگاه دوک معتقد است پس از نوشیدن یا مصرف موادی نظیر قهوه یا هر ماده دیگری که حاوی کافئین است، گلوکز خون افزایش مییابد و این مساله به معنای تشدید میزان گلوکز در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 است.
لین میگوید افزایش سطح گلوکز خون میتواند از نتایج مهم مصرف کافئین باشد و در روند معالجه به منظور کنترل گلوکز خون اختلال ایجاد کند.
بر اساس نتایج این تحقیق با توجه به اینکه 80 درصد مردم دنیا عادت به نوشیدن قهوه دارند، این دستاورد علمی میتواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
منبع:اخرین نیوز
نظر خود را اضافه کنید.