اگر همسرتان روزی هزار بار فدایتان می شود ولی حاضر نیست ساعتی را برای رفع مشکلات شما در خانه به تعمیر بعضی لوازم خراب شده بپردازد،علاقه ی او تا آن اندازه ای که خودش از آن دم می زند، نیست .برعکس  اگر همسر ساکت و کم حرفتان ،کلامی که نشانه ی ابراز محبت باشد به زبان نمی آورد ،اما به خواسته های شما توجه دارد و برای خوشحال کردن شما تلاش می کند ،شما را بیش از آنچه خودتان گمان می کنید دوست دارد.

 

برخی از مردها با توجه به اهمیت فوق العاده ای که زنان برای ادراکات شنوایی قائلند،یاد گرفته اند طوری صحبت کنند که از نظر زنان بسیار جذاب و محبت نشان جلوه کند مثلا ستایش همسر در حضور دیگران که خیلی هم از نظر زنان شیرین است یکی از مهارتهای کلامی این دسته از مردهاست در حالیکه این مطلب تنها توانایی و مهارتهای کلامی و نهایتا هوش این مردها را ثابت می کند..البته نمی خواهیم بگوییم اعتمادی به گفته هایشان نیست،تنها می خواهیم بگوییم اینها به خوبی بلدند با استفاده از هنر خوب سخن گفتن ،کم را زیاد ،زیاد را کم و … جلوه دهند حال اینکه هر کسی تا چه اندازه از این هنر ،مخلصانه و واقع بینانه استفاده می کند یا نه،چیزی است که به شخصیت و خلقیات خود او بستگی دارد. اما در مقابل مردهایی که بلد نیستند از این هنر استفاده کنند،اگر ابراز محبت کردند ،کلامشان دیگر یک معما نیست که بخواهیم رازش را کشف کنیم.

بنابر همین مبنا اصلا نمی توان میزان علاقه ی زن و شوهری را نسبت به هم، تنها بر اساس گفته هایشان تخمین زد .بلکه رفتار و عملکردشان در مقابل یکدیگر و بلکه نسبت به مجموعه ی خانواده بسیار مهمتر و تعیین کننده تر است .

شاید مردی که هیچگاه سالروز تولد همسرش ،یا ازدواجش را به خاطر نسپرده و جشنی نگرفته و هدیه ای نداده ،بیشتر از مردی که تمام اتفاقات ریز و درشت زندگیش را با غافلگیری همسرش جشن گرفته است ،عاشق زن و زندگی اش باشد. عشق همسران را در مواقعی مثل بیماری و سختی های زندگی بهتر می توان محک زد. مردی که به دلیل بیماری همسرش تمرکز خود را روی کارش از دست داده ،یا در خانه کلافه است …،علاقه اش عمیق تر است.

اگر مبنای محبت هر کسی را رفتار او قرار دهیم ،باید عادتها ،طرز فکر ،تربیت خانوادگی و مدل شخصیتی او را نیز در رفتارش ملاحظه کنیم تا بتوانیم میزان محبت موجود در رفتار وی را حدس بزنیم .

تشخیص عشق زنان، سختتر از مردان است .زیرا نیروهایی که یک زن را به زندگی پایبند می کنند بسیار گوناگون و متعددند.شاید یک زن از شوهرش بیزار باشد ،اما به خوبی به امر خانه داری و بچه داریش رسیدگی کند و احساسات درونی اش را حتی از همسرش مخفی کند.اما چه بسا یک مرد در چنین شرایطی با داشتن چنین احساساتی کاملا بدرفتاری و ناسازگاری را در پیش گیرد.عشق زنان را بیشتر می توان از میزان احترام به همسر و چگونگی روابط جنسی با او  تشخیص داد. البته در این موارد هم ،زنان چندان صریح و روشن عمل نمی کنند و ملاحظات زیادی را در عمل خود لحاظ می کنند.اما به هر حال در این دو زمینه عملکرد شفافتری را نشان می دهند.

دخالت مدلهای شخصیتی
اگر مبنای محبت هر کسی را رفتار او قرار دهیم ،باید عادتها ،طرز فکر ،تربیت خانوادگی و مدل شخصیتی او را نیز در رفتارش ملاحظه کنیم تا بتوانیم میزان محبت موجود در رفتار وی را حدس بزنیم .مثلا یک مرد صبور و با حوصله ممکن است صبح جمعه ساعتها بچه داری کند تا همسرش بتواند به استخر برود .اما یک مرد کم حوصله و عصبی توان نگهداری یک ساعت از بچه ها را هم نداشته باشد .این تفاوتها را باید در نظر گرفت.
در مورد زنان نیز مردها فکر می کنند وقتی زنان از خانواده خودشان جانبداری می کنند ،نشان می دهند که خانواده خود را به همسرشان ترجیح داده اند .برای قضاوت در چنین مواردی باید در نظر گرفت که شاید جانبداری زن به خاطر ترس از قدرناشناسی، ترس از ایجاد اتفاقات ناخوشایند،نوع تربیت خانوادگی و یا … دیگری باشد .چنانچه همسر شما هم جزء کسانی است که در صورت بروز اختلاف، از شما می خواهد به میل خانواده اش رفتار کنید ،باید،الگوی فکری او و مدل شخصیتی اش را در نظر بگیرید تا به قضاوت بهتری از رفتار او برسید .معمولا این طور است که “شوهر”،بعد از مدتی زندگی برای زن ،محبوبتر از همه ی اطرافیانش می شود .بعید است همسر شما یک استثناء باشد باید بتوانید درک کنید که چرا این طور رفتار می کند.

قهر کردن هم نمی تواند نشانه ی بی عاطفگی فرد نسبت به همسرش باشد بلکه فقط نشانه ی خشم خفته ای است که قرار است به تدریج و در طول زمان تخلیه شود.طول مدت قهر نیز می تواند قدرت خویشتنداری و بلکه لجبازی فرد را نشان دهد .البته قهرهای طولانی می تواند نشانه ی بی عاطفگی و سردشدن باشد.

به هر حال اگر می خواهید علاقه ی همسرتان را تشخیص بدهید پاسخ را در مجموعه ای از رفتار ها و گفتار های وی جستجو کنید.

منبع : تبیان


 

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد

زیارت عاشورا

 پایگاه تخصصی امام حسین علیه السلام به طور اختصاصی به موضوعات مرتبط با امام سوم شیعیان، حضرت سید الشهدا علیه السلام می پردازد و معرفی جهانی آن حضرت و دفاع از مکتب ایشان را به عنوان هدف خود قرار داده است.

تماس با موسسه جهانی کربلا : 692979-91-021

شبکه های اجتماعی

 

 

Template Design:Dima Group

با عضویت در کانال تلگرام سایت جهانی کربلا از آخرین مطالب باخبر شوید .عضویت در کانال تلگرام